Dierenkliniek Davidse

Verzekering

Huisdierverzekering? Zeker het overwegen waard!
In de praktijk krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig?  Kunt u zonder probleem een onverwachte uitgave van zeg € 950,- betalen dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen ten alle tijden mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Bovendien kunt u uw huisdier verzekeren van de beste veterinaire zorg. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.

Verschillende aanbieders
In Nederland zijn er verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen actief. Om een goede keuze te maken kunt u het beste de voorwaarden, service en diensten van alle aanbieders vergelijken. Let bij uw keuze goed op, de verzekeringen zijn vergelijkbaar maar verschillen ook op meerdere punten. Let bijvoorbeeld op:
*de maximale vergoeding per verzekeringsjaar
*de wijze van declareren en de eventuele kosten van de declaratie en de termijn van uitbetaling.
*eventuele beperkte dekking bij aanvang van de verzekering, wachttermijn
*eventuele uitsluitingen die gelden voor enkele rassen
*de premies, instappremie en verouderingstoeslag. Over het algemeen geldt: hoe hoger de premie hoe hoger de dekking.
*de dekking:
-Wordt gebitsreiniging vergoed
-Worden diagnostiek, behandeling en nazorg bij heup of elleboogaandoeningen vergoed?
-Is specialistische zorg volledig gedekt?
-Worden spoedbehandelingen volledig gedekt?
Enzovoort.

Verzeker uw huisdier bij Petplan.

Verzeker uw huisdier bij Petplan.

Petplan
Vaak zit een ongeluk in een klein hoekje. Je huisdier wordt ziek of raakt betrokken bij een ongeval. Dan wil je jouw huisdier de beste zorg kunnen bieden. Met een Petplan huisdierenverzekering ben je verzekerd van de beste zorg:
*Petplan is dé specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen
*verzekering voor hond, kat, konijn en papegaai
*bijna 40 jaar wereldwijde ervaring
*meer dan een miljoen huisdieren verzekerd

Complete zorg en uitgebreide dekking
Petplan biedt een verzekering op maat. Ieder huisdier is immers uniek. Dat weten we uit ervaring. Daarom kun je bij Petplan kiezen uit een BASIS, PLUS of TOTAAL Pakket en drie aanvullende verzekeringen.
*altijd verzekerd tegen ongeval en ziekte
*optimale zorg op maat; uitgebreide dekking
*preventieve zorg (inentingen, ontwormingskuur) is in het PLUS –en TOTAALpakket mee verzekerd

Optimaal gemak voor uzelf
Naast optimale zorg voor uw huisdier, maakt Petplan de administratieve en financiële afhandeling zo makkelijk mogelijk voor u. Zodat u uw aandacht kunt richten op uw zieke of gewonde huisdier. Ze zijn zelf ook dierenliefhebbers. En begrijpen uw zorg.
Naast hulp bij het afsluiten van uw verzekering, maken ze de administratieve en financiële afhandeling graag gemakkelijk voor u. Bij ons hoeft u bijvoorbeeld nooit direct af te rekenen. Hoe hoog het bedrag ook is. Wij regelen dat voor u.
*vrije dierenartskeuze
*snelle afhandeling declaraties (max. 2 weken)
*medewerkers met diergeneeskundige achtergrond
*Wilt u meer weten over Petplan? Kijk op www.petplan.nl of bel naar: 0900 73 87 526

Gratis maand verzekering
Wanneer u met uw huisdier in onze kliniek komt, kunnen wij u een gratis maand verzekering aanbieden. Voorwaarde hiervoor is dat uw dier gezond is.
Met de Maand Gratis Verzekering (MGV) van Petplan is uw huisdier gedurende 1 maand gratis verzekerd tegen ziekte en ongeval. De MGV is geheel vrijblijvend en loopt na 1 maand automatisch af. U zit dus nergens aan vast.
Daarnaast krijgt u een waardebon van €25,- die bij ons te besteden is aan verzorgingsmiddelen en/of (dieet)voeding. Dit aanbod is geldig als u de verzekering verlengd.

Proteq Dier en Zorg

Proteq Dier en Zorg

De Proteq Dier & Zorg Verzekering
Proteq Dier & Zorg is de grootste verzekeraar in Nederland. Proteq Dier & Zorg heeft een zeer ruime ervaring (sinds 1998 actief) en is onderdeel van SNS REAAL.
De belangrijkste voordelen van de Proteq Dier & Zorg Verzekering op een rijtje:
*Aandoeningen aan Heupen & Ellebogen (diagnostiek, chirurgie etc.) onderdeel van de basisdekking
*Eenvoudige pakketkeuze, een zeer complete basisdekking
*Geen wachttermijn bij jonge dieren
*Proteq Dier & Zorg keert direct uit aan de praktijk bij bedragen vanaf €500,-
*Via de Express Service wordt uw declaratie bij een bedrag vanaf €250,- binnen 5 werkdagen uitbetaald, u hoeft niet lang te wachten op uw geld
*Hoogste maximale vergoeding, € 5.000 per 12 maanden
*Vrije dierenartskeuze
*Vaccinatie + Crematie mee te verzekeren

Kijk eens op www.proteqdierenzorg.nl

Voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een logisch onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit. Echter, een ongeluk of een ziekte…..het komt altijd onverwachts. Door het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat kunt u een hoop (financieel) leed besparen. Op de site van Proteq Dier & Zorg kunt u zelf uw premie berekenen en als u dat wilt ook direct een verzekering afsluiten.
Bij onze assistentes kunt u ook een folder vragen met meer informatie. Voor inhoudelijke vragen over de verzekering kunt u het beste direct contact opnemen met Proteq Dier & Zorg op 072 5 180 280. Zij helpen u graag.

Reacties zijn afgesloten.