Huisdieren ZorgPlan

Zorgeloze en betaalbare gezondheid voor uw huisdier(en)

√    Maandelijks betalen voor preventieve zorg

√    Gemak van gespreide betalingen

√    Exclusieve kortingen op kwaliteitsproducten

√    Optimale gezondheidszorg voor uw dier(en)

Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidscontroles en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in de praktijk. Daarnaast wordt een korting geboden op andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook de regelmatige gezondheidscontroles opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden.

Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan:

  • Elk half jaar een algemeen gezondheidsonderzoek van uw hond, kat of konijn bij de dierenarts met extra aandacht voor oren, ogen, nagels, gebit, anaalklieren, gewichts- en voedingsadvies
  • De jaarlijkse standaard vaccinaties
  • Kwaliteitsproducten voor vlooien- en tekenbehandelingen (voor 12 maanden)
  • Kwaliteitsproducten voor ontwormen (voor 12 maanden)

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden, hele grote honden en konijnen. Aanmelden is eenvoudig. U vult een schriftelijke overeenkomst in (verkrijgbaar bij de balie) en geeft die af bij uw dierenartsenpraktijk. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor minimaal één jaar.

U kunt voor vragen of verdere uitleg terecht bij de medewerkers van de praktijk. Zij geven u graag alle informatie.

 

Reacties zijn afgesloten.